Bijenbekje Stootvoegroosters RVS 50mm

Bijenbekje Stootvoegroosters RVS 50mm

NU: voor excl. BTW

Bijenbekje Stootvoegroosters RVS 70mm

Stootvoegrooster 70mm

NU: voor excl. BTW

Bijenbekjes Zuiver Wit 50mm

bijenbekje

excl. BTW

Bijenbekje Zuiver Wit 50mm

Deze RVS variant van het bijenbekje heeft een coating van ‘zuiver wit’ en heeft een hoogte van 50mm en een breedte van 7 tot 15mm. Deze variant is voornamelijk geschikt voor een waalformaat. Dit formaat is de gestandaardiseerde maat voor een baksteen. Voor kiertjes tussen de voegen van uw bakstenen muur is dit bijenbekje dus perfect geschikt.

Dit bijenbekje is gemaakt van roestvrij staal, ook wel roestvast staal genoemd. Tijdens de productie van RVS wordt er 11 á 12% chroom aan het ijzer toegevoegd. Hierdoor vormt er een chroomoxide laag als het in contact komt met zuurstof. Deze laag beschermt het staal tegen corrosie. Doordat het bijenbekje zich buiten begeeft is het veel meer vatbaar voor voor vuil. De chroom laag zorgt ervoor dat het onderliggende staal een stuk beter wordt beschermt dan normaal staal. Echter is RVS niet geheel roestvrij, omdat het chroomlaagje beschadigd kan worden. Het zal dus regelmatig schoongemaakt moeten worden.


Waarom een bijenbekje?

Een normale woning bevat soms wel 100 open stootvoegen. Deze stootvoegen zijn er om vocht uit uw binnenmuur te houden. Ze zijn dus zeker noodzakelijk bij elke woning. Echter zit aan deze open voegen een nadeel; ongedierte kan zich gemakkelijk naar binnen dringen.

Ongedierte in je spouwmuur is iets dat je absoluut niet wilt. Om dit tegen te gaan zijn er stootvoegroosters. De meest bekende variant is een bijenbekje. Het grootste voordeel van een bijenbekje is dat er geen gereedschap aan te pas komt en je dus binnen enkele seconden het bijenbekje geïnstalleerd hebt.

Een bijenbekje vermijdt ongedierte zoals wespen en bijen. Zelfs muizen kunnen zich door je voegen begeven als de voeg groter is dan 8 millimeter. De schade die muizen en ander ongedierte kan aanrichten is groot, daarnaast is het ook niet hygiënisch.

Om diervriendelijk de dieren uit je spouw te mijden is een bijenbekje de perfecte kandidaat. Een andere manier om ongedierte uit je spouw te verwijderen is met gif. Het gif zal de dieren doden. Door middel van bijenbekjes voorkom je dat de diertjes lijden. Ze kunnen simpelweg niet naar binnen meer.


Technische gegevens

KleurZuiver Wit (RAL 9010)
Hoogte50mm
Breedte7-15mm
FormaatWaal/Dünn formaat
MateriaalRVS
Technische gegevens voor het bijenbekje Zuiver Wit 50mm

Ontdek meer bijenbekjes

Bijenbekje Stootvoegroosters Wit RAL 9016 RVS 50mm

Bijenbekje Stootvoegroosters Wit RVS 50mm

NU: voor €1,60 excl. BTW

Bijenbekje Stootvoegroosters RVS 50mm

Bijenbekje Stootvoegroosters RVS 50mm

NU: voor €0,70 excl. BTW

Bijenbekje Stootvoegroosters Zilver Grijs RAL 7001 50mm

NU: voor €1,10 excl. BTW

Bijenbekje Stootvoegroosters Aluminium Grijs RAL 9007 50mm

NU: voor €1,10 excl. BTW

Bijenbekje Stootvoegroosters Antraciet RVS 50mm

Bijenbekje Stootvoegroosters Antraciet RVS 50mm

NU: voor €1,60 excl. BTW

Bijenbekje Stootvoegroosters Parel Wit RAL 1013 50mm

NU: voor €1,60 excl. BTW

Bijenbekje Stootvoegroosters Canvas Grijs RAL 7010 RVS 50mm

NU: voor €1,60 excl. BTW

Bijenbekje Stootvoegroosters Zuiver Wit RAL 9010 50mm

NU: voor €1,60 excl. BTW